WE ARE IN SEARCH OF A MARKETING SUPERHERO

Merriam-Webster // : a fictional hero having extraordinary or superhuman powers also : an exceptionally skillful or successful person who will help SETCCE gain global market presence

IŠČEMO


MARKETING JUNAKA

SSKJ // nav. ekspr. izredno pogumen, neustrašen človek: iskali so junaka, ki bi znal SETCCE pozicionirati na tujih trgih


Pred vami ni klasičen oglas za delo. Zakaj?

Ker nismo običajno podjetje IT!

SETCCE smo hitro rastoče tehnološko podjetje, ki strankam omogočamo digitalizacijo poslovanja na inovativen način.

Smo ujeli tvoje zanimanje? Beri naprej...

Imamo uveljavljen produkt v oblaku za obvladovanje digitalnih transakcij, ki je postal standard v Sloveniji, prevzel vodilno mesto v Adria regiji in sedaj išče svojo pot na druge trge.

Na tem mestu nastopiš ti.

Potrebujemo tvoje super sposobnosti! Pridružil/a se boš mladi, zagnani in visoko sposobni prodajni ekipi in nam pomagal/a pri pozicioniranju na tujih trgih.

Naša pričakovanja so velika, v zameno pa ponujamo priložnost za razvoj kariere, znanj in kompetenc, sproščeno delovno okolje in možnost vključitve v ekipo namiznega nogometa.

Zanima nas kako lahko pomagaš naši ekipi, da doseže zastavljene cilje? Izkušnje so zaželene, še bolj pa tvoj nastop, da nas prepričaš o svojih super sposobnostih, strokovnosti in pripravljenosti vklopiti se v zgodbo o uspehu.

Si še z nami?

Pošilji nam prijavo* na careers@setcce.com

*Nasvet: Najprej bomo pogledali tvoj "zakaj", šele potem življenjepis.


Za ostale podrobnosti delovnega mesta prenesi dokument.

Next article
Back to list

Setcce

Down